Groepsbezoek

Het Bakkerijmuseum biedt een brede waaier aan mogelijkheden voor groepen die het museum wensen te bezoeken. Iedereen vindt ongetwijfeld zijn gading: groepen die veel tijd hebben, groepen die minder tijd hebben, actievelingen of mensen die liever kijken, luisteren en proeven... Wij bieden activiteiten aan op maat!

Groepen kunnen het museum bezoeken op eigen houtje of onder leiding van een ervaren gids. Daarnaast kunnen groepen deelnemen aan boeiende workshops zoals een atelier broodbakken, viennoiserie of een chocoladeatelier. Voor de echte ambachtelijke liefhebbers is er de 'ambachtelijke bakdemonstratie', waarbij de huisbakker het vervaardigen van ovenkoeken, sandwiches, diverse broodsoorten en een gebak demonstreert. Deze workshops zijn telkens te combineren met een museumbezoek.

Daarnaast zijn er diverse formules mogelijk om het bezoek nog aangenamer te maken: een gezellig ontbijt, een kleine middagsnack of een vieruurtje met huisgebak...

Groepen vanaf 15 personen kunnen altijd bij ons terecht, zelfs buiten de openingsuren. Reservatie en voorschot zijn hierbij noodzakelijk.

TIP: informeer ook zeker naar het gloednieuwe arrangement 'De zoete-koeke-route', in samenwerking met het bezoekerscentrum Jules Destrooper.
Een absolute aanrader voor liefhebbers van zoete lekkernijen! Klik hier voor meer info over onze arrangementen.

IQ PL - kompleksowe usługi internetowe: iq.pl, internet, serwer wirtualny, www, e-mail, poczta, konto, skrypty, mysql, sklep internetowe, strony www.

Error 404 / Bł±d 404

Not found / Nie znaleziono