Krokuskriebels: cupcakes bakken en versieren!

01/02/2012 ...

Tijdens de krokusvakantie kun je op maandag, woensdag en vrijdag deelnemen aan onze gloednieuwe bakactiviteit voor kinderen: ‘cupcakes bakken en versieren’.

Op maandag 20, woensdag 22 en vrijdag 24 februari kunnen kinderen van 4-12 jaar deze workshop volgen, samen met één (groot)ouder: was je handen, doe een bakkersschort- en muts aan en ga aan het werk. Na het mengen van het deeg worden de cakes gebakken. Tijdens het bakken en het afkoelen van de cakes kun je het museum bezoeken aan de hand van de (gratis) kleutertoer Tom Poes of een zoektocht. Daarna kan het versieren van de cupcakes beginnen! De ovenverse cupcakes kunnen thuis lekker opgesmuld worden.

Wanneer?: maandag 20, woensdag 22 en vrijdag 24 februari:
- van 10u-12.30u
- van 14u-16.30u
alle workshops zijn reeds volzet

Meer info: 058/31.38.97
Deelname: vanaf 4 jaar
Kostprijs:
Leden Gezinsbond (op vertoon van Gezinsbondkaart):
- kinderen van 4-12 jaar: €4/kind (+lekker geschenkje bij aanvang van museumbezoek)
- volwassenen (+12 jaar): €5/volwassene

Niet - leden Gezinsbond:
- kinderen van 4-12 jaar: €5/kind
- volwassenen (+12 jaar): €7,50/volwassene

Voor het volledige Krokuskriebelsaanbod, klik hier of ga naar de website www.krokuskriebels.be

Krokuskriebels, een organisatie van
met steun en medewerking van:

OPGELET! Uitzonderlijk zijn er tijdens de krokusvakantie geen bakactiviteiten op dinsdag en donderdag. Het museum is open voor individuele bezoekers, maar de cafetaria is gesloten.