Ewige Tabelle

Freundschaftsspiele

Freundschaftsspiele 2007/08

Fr. 05.10.07   Wild Boys Chemnitz - EV Pegnitz   3:6 (2:3,1:2,0:1)

Sa. 06.10.07   EC Erkersreuth - Wild Boys Chemnitz   7:5 (2:0,2:1,3:4)

So. 14.10.07   Wild Boys Chemnitz - EC Erkersreuth   6:4 (2:0,4:3,0:1)

So. 21.10.07   Wild Boys Chemnitz - Ice-Rebells Waltershausen   16:4 (8:0,3:2,5:2)

Fr.  26.10.07   19:45 Uhr   Wild Boys Chemnitz - EHV Schönheide

Sa. 27.10.07   18:00 Uhr   EHV Schönheide - Wild Boys Chemnitz

Sa. 10.11.07   19:30 Uhr   Ice-Rebells Waltershausen - Wild Boys Chemnitz

Rekorde der Wild Boys
el.store('tip:text', parts[1]);

}
  • Startseite
  • News
  • Stadion
  • Geschichte
  • Hall of Fame
  • Nachwuchs gesucht
  • Sportschule
  • Trainingscamps
  • Trainingspläne
  • Home
  • Links
  • Download
  • Details
    Geschrieben von admin 2006/07
  • 2004/05 Erste Geschrieben von admin Erstellt am Mittwoch, 29. Oktober 2008 22:32

    Geschrieben von Administrator Erstellt am Donnerstag, 16. August 2007 09:35 Archiv Wild Boys
     

    Activiteiten

    Nieuwsbrief 21.2011

    NIEUWSBRIEF 21 – december 2011

    Bakkerijmuseum Veurne

     

     

    Bakactiviteiten tijdens kerstvakantie

    Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar zich inschrijven voor het maken van heerlijke kerstkoekjes of een kerststol. Inschrijven kan telefonisch (058/31.38.97) of via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ). Kinderen kunnen zelfs een propere sok meebrengen naar het museum om deze op te hangen aan de schouw bij het onthaal. Wie weet komt de kerstman langs?!

     

    Lees meer…

     

    Aangepaste tarieven

    Vanaf volgend jaar zullen er enkele wijzingen doorgevoerd worden aan de huidige tarieven in het Bakkerijmuseum.

     

    Lees meer…   

     

     

    Lidmaatschap Vriendenkring

    Met voldoening kijken wij terug op het eerste werkingsjaar van de Vriendenkring van het Bakkerijmuseum. Een ruime opkomst op de geslaagde activiteiten is een stimulans om verder te gaan op dezelfde weg. Ze zien het zelfs ruimer en wensen families, toeristen en Veurnaars nog meer te betrekken bij het leven in en rond het Bakkerijmuseum.

     

    Lees meer…

     

    Surface-project

    Een Surfacetafel is een revolutionair computerplatform dat reageert op natuurlijke handbewegingen en fysieke voorwerpen. De tafel nodigt mensen uit om de technologie te ontdekken en ermee te leren communiceren.

    De Surfacetafel is een totaal nieuw product dat aansluit op een aantal uitdagingen van de bibliotheken in de 21ste eeuw. Nog tot 15 december kun je deze nieuwe technologie zelf uitproberen in de bibliotheek van Veurne. Het Bakkerijmuseum werkte mee aan de uitwerking van de applicatie ‘Aan Tafel’.

    Lees meer…

                                    

    Bakker Bloch geeft zijn geheimen prijs

    Bakker Jacques Bloch (83 jaar) uit Gent, wereldberoemd wegens zijn aanbod van Belgische, Franse en Joodse patisserie, geeft zijn geheime recepten prijs. In zijn gloednieuwe receptenboekje presenteert hij zijn favoriete gebak: kaastaart, zondagsbrood, chocoladecroissants en pizza’s met zijn geheime tomatensaus.

     

    Lees meer…

     

     

    Broodzakken tegen inbrekers     

    Stadswachters uit Gent deelden in de week van 7 november 200.000 broodzakken uit aan alle 155 Gentse bakkers. Op de broodzakken stond een cartoon van agent Bruce afgebeeld. Met deze actie wil de preventiecel van de politie de Gentenaars wakker schudden en hen inlichten over hoe ze inbrekers kunnen tegenhouden.

    Lees meer…

     

    Zoutarm brood nog steeds populair

    Zoutarm brood wordt zo goed gegeten als ‘normaal’ brood. Dat blijkt uit een studie van de Wageningen Universiteit, gepubliceerd in het wetenschappelijke tijschrift ‘Journal of Nutrition’.

     

    Lees meer…

     

    Miss België in chocoladejurk

    Miss België Justine De Jonckheere droeg op het Brugse chocoladefestival ‘Choco-Laté’ een heel bijzonder kleed: een kleed van chocolade, ontworpen door Nicky Vankets en chocolatier Dominique Persoone.  

     

    Lees meer…

     

     

    Stuur deze nieuwsbrief zeker ook door naar vrienden en kennissen.

    Wenst u deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, beantwoord ze dan gewoon met ‘schrijf mij uit aub’.